Onze Specialisaties

Bij Thuis Beter Wonen combineren wij innovatie met vakmanschap. Innovatieve oplossingen worden uitgevoerd met een oog voor detail; daar kunt u van op aan! Meer weten over onze specialisaties? Lees dan verder.

Uw woning verduurzamen en groener wonen

Van zonnepanelen tot betere isolatie

Wilt u uw woning verduurzamen? Schrikt u telkens weer van de energieprijzen? Wordt het klimaat voor u ook steeds belangrijker? Dan is groener wonen voor u de uitkomst. Groener wonen is niet alleen beter voor het klimaat en uw energierekening, maar het verhoogt uw wooncomfort ook nog eens aanzienlijk. Een win-win situatie.

Bij Thuis Beter Wonen gebruiken we de nieuwste ontwikkelingen en systemen om uw woning klaar te maken voor de toekomst. Geen standaard maatregelen, maar altijd passend bij uw situatie. Denk hierbij aan zonnepanelen en warmtepompen maar ook aan wonen zonder gas en spouw- of vloerisolatie. Onze vakmensen zetten zich met passie in een beter klimaat.

Verbouw & renovatie

Van verouderd naar modern

Heeft u een verouderd huis gekocht of bent u de trotse eigenaar van een woning waarbij het tijd wordt voor een renovatie? Thuis Beter Wonen heeft veel ervaring met het verbouwen en renoveren van woningen. U wordt totaal ontzorgt. Gelet op uw woonwensen, het budget en de mogelijkheden bieden wij altijd een passend advies en offerte.

Een complete renovatie of een uitbreiding van uw woning; Thuis Beter Wonen regelt het van begin tot eind. Door samenwerking met erkende bedrijven garanderen wij kwaliteit en vakmanschap, maar wij blijven altijd úw aanspreekpunt.

Direct wonen

Direct genieten van uw woning

Direct wonen betekent dat uw woning volgens uw wensen volledig woonklaar opgeleverd wordt. Wilt u zonder zorgen en geheel stressvrij genieten van uw woning? Wij regelen het. Turn-key is relaxed verhuizen zonder alle stress.

Vloeren leggen, wandafwerking, inbouwkasten of behangen; bij een nieuwe woning komen er vaak meer werkzaamheden kijk dan u had gedacht. U heeft een woning gekocht, maar geen tijd of kennis om alle nodige werkzaamheden uit te voeren? Bij Thuis Beter Wonen nemen we deze taken graag op ons. Uw woonwensen zijn onze uitdaging. Wat u uitzoekt kan door ons worden geplaatst. Wij zijn uw bouwpartner.

Dit zeggen onze klanten

Vrijblijvend kennis maken?

Contactformulier